Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

La Scala keretes női pénztárca DN60001 barna

La Scala keretes női pénztárca DN60001 barna
La Scala keretes női pénztárca DN60001 barna La Scala keretes női pénztárca DN60001 barna La Scala keretes női pénztárca DN60001 barna La Scala keretes női pénztárca DN60001 barna

– Méret: 15,5 × 9,5 cm
– Anyaga: valódi bőr
– Súly: 185 g
– Márkanév: LA SCALA

 

Pénztárca elrendezése:
– 3db papírpénztartó
– 1db fém keretes aprópénztartó
– 3db kártyatartó
– 6db irattartó

405
Márka: LA SCALA
Termékkód: DN60001-BARNA
Szín

Színvonalas női pénztárca modell közepes méretben könnyen átlátható belső kialakítással.

A pénztárca anyaga prémium kategóriájú finom marha nappa bőr.

A pénztárca kialakítása

 • Teljes fedeles modell, a fedél biztonságos patentos záródású. Rajta található a kiemelkedő dombor nyomott LA SCALA márkanév és kétsoros dísztűzés keretezi.
 • A pénztárca kívül és belül is a bőr színével megegyező színű cérnával lett megvarrva.
 • A patentos fedél belső oldalát úgy képezték ki, hogy oda 3 darab praktikus, tartós szélbehajtással készült kártyatartó hely és egy darab irattartó rekesz került.
 • Az „ablakos” irattartót átlátszó hálóval készült, mely segítségével az itt tárolt fénykép vagy igazolvány annak kivétele nélkül is tökéletesen látható.
 • A pénztárca belsejében lévő papírpénztartó rész három rekeszt tartalmaz, amelyekben a bankjegyeket félbehajtva tudjuk kényelmesen elhelyezni.
 • Az egyik rekesz hátfalában egy további, cipzáras záródású zseb is található, ahol a fontosabb iratainkat maximális biztonsággal tárolhatjuk.
 • A pénztárca legelejében egy fém keretes aprópénztartó található, amelynek külső falában két darab nagyméretű irattartó zseb került kialakításra.
  Az itt elhelyezett iratokat a patentos pénztárca fedél zárásával biztonságosan tudhatjuk. A keretes aprópénztartót belül egy válaszfal osztja ketté, így a fémpénzeinket itt rendezettebben tudjuk tárolni.
 • A pénztárca belsejében igényes, minőségi pénztárca bélésanyag lett felhasználva, melynek színe harmonizál a pénztárca bőrének színével.
 • Egy további tároló hely található a pénztárca hátoldalán is iratok, kártyák számára.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK