hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T

Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T
Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete AST102/T

- Méret: 11 × 8 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Súly: 90 g
- Cikkszám: AST102/T
- Márkanév:LA SCALA
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- 2 db papírpénztartó
- 1 db aprópénztartó
- 10 db kártyatartó
- 3 db irattartó

526
Márka: LA SCALA
Cikkszám: AST102/T-FEKE
Szín
Fekete

Valódi bőr férfi pénztárca kis méretű RFID modell

A La Scala márkacsalád, igazán praktikus, kis méretű férfi pénztárca modellje RFID védelemmel, kellemes megjelenésű, minőségi díszdobozban.

A kis méretű férfi pénztárca puha bőr fedelét egy igazán praktikus és dizájnos zseb teszi izgalmassá, melyben kiváló helyet találhatunk például a tankoláskor használatos pontgyűjtő kártyánknak.

A pénztárca rétegei között egy RFID védőfólia található, amely megvédi a kártyainformációkat az illetéktelen leolvasástól.

Ez a pénztárca modell elegáns külsővel és praktikus belső kialakítással rendelkezik. Annak ellenére, hogy kis méretű tárca, számos praktikus funkciót kínál.

Kényelmes használatot garantáló kompakt pénztárca modell:

Ez a visszafogottabb, kis méretű pénztárca ugyanolyan praktikus belső elrendezéssel rendelkezik, mint a nagyobb modellek,
így kényelmesen elférnek benne az értékeink, igazolványaink és kártyáink.

A kisebb méretnek köszönhetően akár ing vagy zakó zsebben is kényelmesen hordhatjuk.

Az elegáns pénztárca modellünk kiemelkedően népszerű termék, mivel remek belső kialakításának köszönhetően gyorsan és kényelmesen kezelhetjük benne a tárolt papírpénzt,
kártyáinkat, iratainkat és fémpénzünket, mindezt egy viszonylag kisebb méret mellett értük el.

  • A termék bal oldalán számos lapozható kártyatartó található, amelyeket egy átkapcsoló pánt segítségével tudunk biztosítani.
  • Jobb oldalon elhelyezkedő hagyományos aprópénztartójában biztonságosan tárolhatjuk aprópénzeinket.
  • Ezen felül, két további zseb is található, amelyek extra tárolási lehetőséget kínálnak.
  • A termék hátuljában egy kétrészes bankjegytartó helyezkedik el, amely tágas méretével lehetővé teszi a bankjegyek kényelmes tárolását.
  • Az egyik papírpénztartó rekeszen belül egy további, cipzárral zárható zseb is helyet kapott, amely ideális a féltett értékek biztonságos tárolásához.

Az RFID védelemnek köszönhetően kártyaadataink is biztonságban lesznek, hiszen megakadályozza, hogy a tudtunk nélkül olvassák le a különböző kártyáinkon tárolt információkat.
A belső rétegek között elhelyezett speciális védőfólia zavarja a rádiófrekvenciás jeltovábbítást, így amíg a kártya a pénztárca belsejében van, addig a leolvasása nem lehetséges.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK