hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros

Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros
Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros Női pénztárca valódi bőrből La Scala DGN192 piros

- Méret: 9,5 x 14 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Márka: La Scala
- Díszdobozba csomagolva
- Cikkszám: DGN192

A pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 6db

572
Márka: LA SCALA
Cikkszám: DGN192-PIROS
Szín
Fekete
Kék
Piros
Türkiz
Zöld

Valódi bőrből készült női pénztárca, mely divatos RFID modell

RFID védelmet tartalmazó, divatos női pénztárca, valódi bőr alapanyagból a La Scala márkacsalád, igényes díszdobozos terméke.

Fedelén négyzetes mintázattal díszített külső átkapcsolós modell. A pénztárca alsó részén egy sima felületű részen a márka felirata látható.

Ez a legújabb női pénztárca modellünk divatos és egyben elegáns külsővel rendelkezik, melyet kifogástalan minőségben reprezentál.

A bőr pénztárca belsejében tárolt kártyáink információit RFID védőréteg óvja attól, hogy illetéktelenek férhessenek hozzá.

Belsejében tele számos kedvelt megoldással:

  • Figyelembe vettük azon hölgyek igényeit, akik szinte minden értéküket a pénztárca belsejében szeretnek tárolni, ezért a termékünk igazán tágas és praktikus kialakítású.
  • Dupla patentos átkapcsolóval láttuk el, hogy abban az esetben is kényelmesen használható legyen és könnyen zárható ha tele a belseje.
  • A praktikus elrendezésű kártya- és irattartó részeket egy patenttal kapcsolható részben alakítottuk ki.
  • A bankjegyek számára két külön rekesz áll rendelkezésre, így a nagyobb címletek különválaszthatók a kisebbektől.
  • A praktikus aprópénz-tárolózseb is duplán lett kialakítva, és egy cipzárral zárható zseb is található benne, hogy biztonságosan tárolható legyen az aprópénz is.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK