hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Bőr kártyatartó RFID védelemmel fekete SHL30809/T

Bőr kártyatartó RFID védelemmel fekete SHL30809/T
Bőr kártyatartó RFID védelemmel fekete SHL30809/T Bőr kártyatartó RFID védelemmel fekete SHL30809/T Bőr kártyatartó RFID védelemmel fekete SHL30809/T Bőr kártyatartó RFID védelemmel fekete SHL30809/T Bőr kártyatartó RFID védelemmel fekete SHL30809/T

- Méret: 10,5x7cm
- Kártyatartó: 20 db
- Cikkszám: SHL30809/T

1022
Márka: LA SCALA
Cikkszám: SHL30809/T-FE
Szín
Fekete

Valódi bőr kártyatartó RFID védelemmel a La Scala márkacsaládtól

Ez az elegáns megjelenésű valódi bőr kártyatartó praktikus és biztonságos eszköze lehet, melyet megrendelés esetén díszdobozban küldünk.

Fekvő kialakítású kártyatartó, melyet patentos kapcsolóval tudunk lezárni.

Fontos jellemzője, hogy RFID védelemmel is rendelkezik. Ennek köszönhetően, állandó védelmet biztosít a kártyákon tárolt adataink számára.

A kártyatartó kialakítása és belső elrendezése:

Pénztárca mellett is remek kiegészítő, de önmagában is megállja a helyét, amennyiben a kártyás fizetés az elsődleges és számos további kártyával is rendelkezik tulajdonosa.

  • A kártyatartó sportosan elegáns megjelenésű, köszönhetően a két eltérő felülettel rendelkező bőrtípusnak melyeket kombinálva alkottuk meg a terméket.
  • Közepén egy minőségi fóliából készült album található, amely igény szerint könnyedén kivehető vagy cserélhető.
  • Emellett mindkét oldalán 2-2 fix tároló rekesz található.
  • Ezenkívül a kártyatartóban elhelyeztünk RFID védelmet is, hogy megakadályozza az illetéktelen kártyaleolvasást és védelmet nyújtson a tulajdonosnak.

Névjegykártyák tárolására is tökéletes, így megkímélheti pénztárcáját attól hogy túlzsúfolttá, túlságosan tömötté váljon.

Az RFID technológiának köszönhetően garantált a biztonság a kártyáink számára, hiszen éppen ezek esetében kap kiemelt fontosságot az elektronikusan tárolt információk védelme.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK