hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Táskák

A saját tervezésű Sylvia Belmonte alkalmi táskák az egyedi felületi design miatt kuriózumok a magyar piacon a más cégek által kínált, hasonló típusú termékek között. Eladásaink egész évben folyamatosak ezekből a termékekből. Bőrtáskáink szintén egyedi tervezésűek, folyamatosan megújuló kis szériás modellpalettával rendelkezünk.
Fiatalabb vásárlóink részére terveztük az unisex típusú bőr oldaltáskákat. Praktikussága és használati értéke miatt foglalkozunk bőr autós táskákkal és bőr övtáskákkal, amelyek szintén nem szezonális termékek.

Női bőrtáska

Minőségi bőrből készült táskáinkat azoknak az igényes hölgyvásárlók részére ajánljuk, akik tartós használatra szeretnének viselni akár klasszikus akár a napi divatot követő bőrtáska modelleket.

Női alkalmi táska

Az alkalmi táska fontos kiegészítője a női ruhatárnak, színházi események, egyéb rendezvények alkalmával csak a legszükségesebb dolgok tárolása céljából. Vállalkozásunk különös hangsúlyt fektet arra, hogy minél gyakrabban biztosítsuk kereskedőink részére a saját tervezésű új Sylvia Belmonte alkalmi táska kollekciókat, amely az egész országban népszerű és régen bevezetett termék.

Bőr autóstáska

A fekete színű, minőségi nappa bőrből készült, csuklópánttal ellátott férfi táskák népszerű és praktikus termékek. A különböző cipzáras és tépőzáras rekeszek révén sokféle személyes holmi elhelyezhető bennük.

Bőr oldaltáska

Ebbe a kategóriába unisex, sportos táskák tartoznak, amelyek állítható vállpánttal rendelkeznek, a kényelmes hordhatóság érdekében külső illetve belső zsebekkel.

Bőr övtáska

Ezek a fekete színű, darabbőr férfi táskák többféle kialakításuk révén igazodnak használójuk igényeihez. Fekvő vagy álló mobiltartó zsebbel, elülső vagy hátsó cipzáros vagy tépőzáras rekeszekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően maximális biztonságban tárolhatók tulajdonosuk személyes tárgyai, hiszen műanyag csat segítségével derékra csatolhatóak.

Női divattáska

Csak a legjobb minőségű műbőrből a legújabb divatszínekben készült női táskák azon vevők kedvelt terméke, akik számára fontos a legutolsó divat követése, a ruha, a cipő, a táska és egyéb kiegészítők harmonizációja. Több éves tapasztalatunk révén a hazai piac igényeihez igazodó, praktikus elrendezésű divattáskákat kínálunk vevőinknek.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK