hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102

Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102
Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102 Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102 Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102 Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102 Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102 Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102 Bőr pénztárca RFID védelemmel fekete DVI102

- Méret: 11 × 8 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Súly: 90 g
- Cikkszám: DVI102
- Márkanév:LA SCALA
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- 2 db papírpénztartó
- 1 db aprópénztartó
- 9 db kártyatartó
- 3 db irattartó

811
Márka: LA SCALA
Cikkszám: DVI102-FEKETE
Szín
Fekete

Kis méretű, praktikus valódi bőr férfi pénztárca

Kis méretű, praktikus kialakítású bőr pénztárca férfi vásárlóink számára tervezve kényelmes és biztonságos kialakítással, RFID védelemmel.

A kis méretű férfi pénztárca puha bőr fedelét egy bőrbenyomásos technológiával készült díszítősáv teszi izgalmassá.

A pénztárca rétegei között található RFID védőfólia, a kártyainformációk védelme érdekében került bele, mellyel megakadályozható az illetéktelen leolvasás.

Ezt a pénztárca modellt az elegáns külső és a praktikus belső kialakítás jellemzi, amelyben visszafogott mérete ellenére is számos praktikus funkciót kínál.

Kényelmes használatot garantáló kis helyet igénylő pénztárca modell:

Ez a visszafogottabb, kis méretű pénztárca ugyanolyan praktikus belső elrendezéssel rendelkezik, mint a nagyobb modellek, így kényelmesen elférnek benne az értékeink, igazolványaink és kártyáink.
Éppen a kisebb méret teszi lehetővé azt, hogy akár ing vagy zakó zsebben is kényelmesen hordhassuk.

Ez az elegáns pénztárca modellünk kiemelkedően népszerű termék, mivel remek belső kialakításának köszönhetően gyorsan és kényelmesen kezelhetjük benne a tárolt papírpénzt, kártyáinkat, iratainkat és fémpénzünket.

  • A termék bal oldalán számos lapozható kártyatartó található, amelyeket egy átkapcsoló pánt segítségével tudunk biztosítani.
  • Jobb oldalon elhelyezkedő hagyományos aprópénztartójában biztonságosan tárolhatjuk aprópénzeinket.
  • Ezen felül, két további zseb is található, amelyek extra tárolási lehetőséget kínálnak.
  • A termék hátuljában egy kétrészes bankjegytartó helyezkedik el, amely tágas méretével lehetővé teszi a bankjegyek hatékony tárolását.
  • Az egyik papírpénztartó rekeszen belül egy további, cipzárral zárható zseb is helyet kapott, amely ideális a féltett értékek biztonságos tárolásához.

Az RFID védelemnek köszönhetően kártyaadataink is biztonságban lesznek, hiszen megakadályozza, hogy a tudtunk nélkül olvassák le a különböző kártyáinkon tárolt információkat.
A belső rétegek között elhelyezett speciális védőfólia zavarja a rádiófrekvenciás jeltovábbítást, így amíg a kártya a pénztárca belsejében van, addig a leolvasása nem lehetséges.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK