hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Bőr férfi kártyatartó átkapcsolóval GreenDeed fekete AFK2038/T

Bőr férfi kártyatartó átkapcsolóval GreenDeed fekete AFK2038/T
Bőr férfi kártyatartó átkapcsolóval GreenDeed fekete AFK2038/T Bőr férfi kártyatartó átkapcsolóval GreenDeed fekete AFK2038/T Bőr férfi kártyatartó átkapcsolóval GreenDeed fekete AFK2038/T Bőr férfi kártyatartó átkapcsolóval GreenDeed fekete AFK2038/T

- Méret: 8×11cm
- Papírpénztartó: 1db
- Kártyatartó: 20db
- Cikkszám: AFK2038/T

404
Márka: GreenDeed
Cikkszám: AFK2038/T-FEK
Szín
Barna
Fekete

Dizájnos GreenDeed valódi bőr kártyatartó díszdobozban

Minőségi GreenDeed márkás, praktikus álló kártyatartó, egyedi dizájnnal valódi natúr bőr felülettel készült sportos, díszdobozos modell.

Sportosan elegáns stílusú álló kialakítású kártyatartó, mely állítható patentos átkapcsolóval rendelkezik, és a legfontosabb pénztárca funkciókat is tartalmazza.

Ennek köszönhetően helyettesítheti is a pénztárcát, vagy akár tökéletes kiegészítője lehet hasonló stílusú pénztárcának is.
Stílusban és színben tökéletesen passzol hozzá a GreenDeed AFK szériája.

Sportos megjelenésű kártyatartó, akár pénztárca helyettesítésére is!

Nem csak meglévő pénztárca kiegészítéseként ideális, önállóan is kiváló választás, ha a legkisebb helyigényű megoldást keresi az értékeinek tárolására.

  • A kártyatartó közepén található egy minőségi műanyag fóliás album, 16 rekesszel, amelyben kényelmesen tárolhatja kártyáit. Ezekből könnyen kicsúsztatható a szükséges kártya.
  • Kétoldalt további 2-2 fix rekesz található a legfontosabb kártyák számára.
  • Ráadásul ez a modell egy nagyobb nyitott zsebbel is rendelkezik, amely tökéletes papírpénz tárolására, ahogy azt a klasszikus férfi pénztárcák esetében is megszokhattuk.

Egy sportos megjelenésű, egyedi dizájnt mutató, kompakt kártyatartó modellt kínálunk, amely kényelmesen elfér a nadrágzsebben.

A termék többféle színben érhető el, és a fedelén eltérő színárnyalatú, mégis stílusos bőrbetét található.

Ez a modell állítható patentos kapcsolóval rendelkezik, ami nagyobb biztonságot nyújt, mint az átkapcsolóval nem rendelkező kártyatartók.

Ideális választás azok számára, akik a hagyományos pénztárca használatát túl kényelmetlennek találják, és egy kisebb méretű modellt keresnek a kártyáik tárolására.
Különösen azoknak hasznos, akik több kártyát használnak és vásárláskor is inkább bankkártyával szeretnek fizetni.

Természetesen tökéletes kiegészítő is lehet meglévő pénztárcájához, ha az nem rendelkezik elegendő kártyatároló kapacitással.

Mivel minőségi anyagok felhasználásával készült, hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát, természetesen a rendeltetésszerű használat mellett.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK