hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna

GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna
GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna GreenDeed bőr pénztárca Rák csillagjegy mintával RAK1021/T sötétbarna

- Méret: 12×9,2 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Cikkszám: RAK1021/T
- Márka: GreenDeed
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db

288
Márka: GreenDeed
Cikkszám: RAK1021/T-S.BA
Szín
Barna
Sötét barna

Átkapcsolóval zárható bőr pénztárca Rák csillagjegy motívummal a fedelén

Valódi bőr pénztárca, fedelén a Rák csillagjegy motívumával, natúr barna színben gyártott modell, minőségi díszdobozban a GreenDeed-től.

Sokan kedvelik a horoszkópokat és hisznek az egyes csillagjegyek jellemzőiben, így számukra ideális választás az ebben az esetben a Rák csillagjeggyel díszített fedelű, minőségi bőr pénztárca.
Érzékeny, segítőkész és rendkívül megértő emberek tartoznak a Rák csillagjegyébe, számukra akár ajándékként is nagyszerű választás ez a díszdobozos modell.

A pénztárca bőrének különféle barna színárnyalatai a fényképhez képest világosabb vagy sötétebb színű is lehet a bőr jellege miatt.

Biztonságos és megbízható pénztárca remek funkciókkal!

  • Az oldalra kihajtható irat- és névjegykártyatartó rekeszeket, melyek a pénztárca belsejében helyezkednek el, kapcsolópánttal lehet rögzíteni.
  • Ugyancsak a belsejében található a patentos fedelű aprópénztartó.
  • A hátoldalon elhelyezkedő nagy méretű rekeszben papírpénzünket tárolhatjuk a klasszikus használat szerinti elrendezésben.
  • Középen található egy cipzárral zárható zseb, amely viszonylag nagy helyet biztosít különféle iratok számára.

A pénztárca külső megjelenése természetességet sugall, míg belső része professzionálisan van kialakítva, így biztosítva a kényelmes használatot.

Az összetett tervezés révén rendkívül kényelmes használat érhető el, amely éveken át tartó fejlesztéssel, valamint vásárlóink visszajelzései alapján alakult ki.

A valódi bőr pénztárca fedelét átkapcsolóval láttuk el a maximális funkcionalitás és a megfelelő biztonság érdekében.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK