hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T

Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T
Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T Bőr férfi pénztárca díszdobozban fekete SCC1021/T

- Méret: 12,5×9,8cm
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db
- Cikkszám: SCC1021/T

124
Márka: CORVO BIANCO
Cikkszám: SCC1021/T-FEK
Szín
Fekete

Férfi pénztárca elegáns külsővel, átkapcsolóval

Elegáns Corvo Bianco márkás férfi pénztárca, mely valódi bőr anyagból készült, praktikus kialakítással, stílusos díszdobozos termékünk.

Felülete kissé fényes fekete színű, letisztult melynek különlegességét a gerincét lekövető kialakítás adja, melynél sötétszürke dísztűzést alkalmaztunk.

Fedelén elhelyeztünk egy átkapcsoló pántot, mely patenttal fogja össze a pénztárcát, hogy ne eshessen ki belőle semmi, ezáltal biztonságosabb használatot eredményezve.

Igazán praktikus belső kialakítás várja a valódi bőr, férfi pénztárca használóját.

  • A bankjegyeket könnyedén rendszerezhetjük devizánként vagy különböző címletek szerint, mivel elosztott tárolórész áll rendelkezésre ezen célra.
  • A pénztárca belsejében, középen egy cipzáras zsebet találunk, melyben jól el tudjuk rejteni az igazán fontos iratokat.
  • Bal oldala a kártyák, igazolványok tárolására szolgál, számos helyet kínálva azoknak.
  • Jobb oldalon zárható zsebet találunk fémpénzeinknek.
  • Jobb és bal oldalának legalsó rétegei egy-egy nyitott irattartó zsebet kínálnak.

Esztétikus megjelenéssel bír tehát ez a klasszikus férfi pénztárca modell, úgy kívül mint belül.
Bátran ajánljuk az elegánsabb stílust kedvelő vásárlónk számára ezt a bőr pénztárca termékünket, hiszen a gondos és hozzáértő gyártásnak hála garantáltan elégedettséggel tölti majd el a használata.

A szigorúan előírt minőségi követelmények betartásával, a szakértelemmel és a gyártási technológia biztosításával, garantálni tudjuk vásárlóink számára azt a minőséget melyet elvárnak.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK