hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Férfi pénztárca valódi bőrből La Scala SCA09/T fekete

Férfi pénztárca valódi bőrből La Scala SCA09/T fekete
Férfi pénztárca valódi bőrből La Scala SCA09/T fekete Férfi pénztárca valódi bőrből La Scala SCA09/T fekete Férfi pénztárca valódi bőrből La Scala SCA09/T fekete Férfi pénztárca valódi bőrből La Scala SCA09/T fekete Férfi pénztárca valódi bőrből La Scala SCA09/T fekete

- Méret: 12×9.5 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Súly: 100 g
- Cikkszám:  SCA09/T
- Márkanév: La Scala
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 3db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 6db
- Irattartó: 3db

1204
Márka: LA SCALA
Cikkszám: SCA09/T-FEKET
Szín
Fekete

Egyedi megjelenésű, puha bőr férfi pénztárca

Könnyed puha bőr pénztárca mely férfi vásárlóink számára készült egyedi dizájnnal valódi bőrből a La Scala márkacsalád termékeként.

Egyedi dizájnelemként a pénztárca fedelének alsó harmadára egy bőrbetét került, melyen a La Scala felirat olvasható.

A biztonságot az átkapcsoló pánt garantálja, mellyel megakadályozható értékeink véletlen kiszóródása és a tárca észrevétlen kinyitása illetéktelenek által.

Igazán puha, könnyed, szinte légies érzetet kelt a pénztárca kézbevétele, mely minőségi bőrfelülettel rendelkező kifejezetten férfi vásárlóink igényeire szabott modellünk.

Gyakran választott, népszerű belső elrendezéssel készült férfi pénztárca:

  • Az aprópénztartóban található patentos fedelű rekesz alatt egy további nyitott zsebet is megtalálhatunk, amely ideális iratok és kártyák tárolására.
  • A tárcában a bal oldalon kártyatartók és igazolványtartók találhatók, alattuk pedig egy további nyitott zseb található.
  • A tárcának a hátoldalán található két hagyományos és egy cipzáros papírpénztartó rekesz, amelyek biztonságos tárolást biztosítanak a különböző címletű bankjegyek számára.

Díszdobozos kivitelben kapható bőr tárca

A La Scala márkacsalád felé támasztott minőségi elvárásoknak nem csupán a pénztárca de annak díszdoboza is tökéletesen megfelel.
Nagyon szép fekete-fehér színkombinációval rendelkező elegáns és masszív tárolódoboz, mely a megfelelő módon teszi lehetővé az ajándékozást.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK