hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021

GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021
GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021 GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021 GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021 GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021 GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021 GreenDeed vadász pénztárca 3D-s farkas mintával 3DW1021

-Méret: 12×9.8 cm
-Anyaga: valódi bőr
-Márka: GreenDeed
-Díszdobozba csomagolva
-Cikkszám: 3DW1021

A pénztárca elrendezése
- Papírpénztartó: 2 db
- Aprópénztartó: 1 db
- Kártyatartó: 9 db
- Irattartó: 5 db

178
Márka: GreenDeed
Cikkszám: 3DW1021-BARNA
Szín
Barna

GreenDeed "3D-s" farkas mintával díszített valódi bőr férfi pénztárca

Igazán egyedi modellünk ez a farkas mintázattal díszített, natúr barna valódi bőr pénztárca, melyet férfi vásárlóink igényeire szabtunk.

Igazán egyedi, újszerű eljárással dolgoztuk ki a pénztárca fedelét, melyre egy 3D-s hatást kiváltó farkas motívum került a vadvilág és a természet kedvelői számára.

Minőségi, nagyon szép, természetes hatású valódi bőr alapanyagból gyártottuk le ezt a férfi pénztárca modellt, mely időtálló, rendkívül tartós modellünk.

Ezen modellünkön nem helyeztünk el külső átkapcsoló pántot, hogy azok számára is kedvezzünk akik a kényelmesebb hordozhatóságot és a gyorsabb használatot kedvelik.

Díszdobozos kivitelben kapható pénztárca, mely ajándékozásra ideális.

Kényelem és biztonság!

  • A pénztárca hátoldalán széles, két részből álló bankjegytartó található.
  • Az aprópénzek tárolására egy fedéllel ellátott zseb található benne, mely a belseje jobb oldalán helyezkedik el.
  • A lapozós rész oldalra kihajtható, és külön rekeszeket kínál bankkártyák, személyes okmányok és egyéb iratok számára, melyeket külön patenttal lehet lezárni.
  • A középső részben egy cipzáras zseb található, amely jobbra és balra elnyúlva a pénztárca teljes szélességében biztosít tárolási lehetőséget.

Ez a pénztárca modell biztonságos, praktikus és kényelmes megoldást nyújt az értékek kezelésére. Az egyik legnépszerűbb kialakítással rendelkező modell webáruházunk kínálatában.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK