hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T

Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T
Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T Kisméretű férfi pénztárca valódi bőrből sötétbarna színű La Scala GCB102/T

-Méret: 10,5×8,5 cm
-Anyaga: valódi bőr
-Márka: LA SCALA
-Díszdobozba csomagolva
-Cikkszám: GCB102/T

A pénztárca elrendezése
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 4db

232
Márka: LA SCALA
Cikkszám: GCB102/T-S.BA
Szín
Fekete
Sötét barna

Kisméretű, elegáns férfi pénztárca valódi bőrből

Elegáns, kisméretű La Scala márkás bőr pénztárca férfi vásárlóink számára tervezett praktikus belsővel, minőségi és stílusos díszdobozos kivitelben.

Ideális választás családtagjaink, barátaink felköszöntésére hiszen a díszdoboz nagy segítséget nyújt az ajándékozás során.

A pénztárca fedelén átkapcsoló pántot találunk mely segít abban, hogy értékeink nagyobb biztonságban legyenek benne.
Szintén ezt segíti a valódi bőr alkalmazása és a további minőségi összetevők valamint azok hozzáértő felhasználása a gyártás során.

Stílusában szolidabb, elegáns vonalat képviselő modellünk, melynek kellemes a tapintása, fedelét pedig a La Scala márkacsalád fém plakettje díszíti.

Kisméretű pénztárca, mely sok férfi kedvence lehet a visszafogott méret, az elegáns stílus és a praktikus elrendezés miatt, amivel ez a minőségi bőr pénztárca rendelkezik.

Kisméretű férfi pénztárca, átlátható belső kialakítással:

Az egyik legkedveltebb kisméretű pénztárca modellünk, kiemelkedően kényelmes belső kialakítással rendelkezik.
Az aprópénzhez, kártyákhoz, iratokhoz és apró tárgyakhoz gyors és könnyű hozzáférést biztosít, így minden fontos értékünk könnyedén elérhetővé válik.

  • A pénztárca jobb oldalán elhelyezett hagyományos aprópénztartó alatti rétegben egy kisebb rekesz is található, mely ideális iratok és kártyák tárolására szolgál.
  • A bal oldalon elhelyezkedő kártya- és irattartók oldalra hajthatóak és egy patent segítségével zárhatóak, így extra védelmet nyújtanak bankkártyáinknak és értékeinknek.
  • A papírpénztartó két különálló rekeszből áll, így lehetőség van a bankjegyek elkülönített tárolására is.
  • Szintén itt egy cipzárral zárható rekesz is található, amelyben bankjegyeket, különböző valutákat vagy fontosabb iratokat is tárolhatunk.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK