hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

La Scala női brifkó pénztárca díszdobozban bordó CVF100

La Scala női brifkó pénztárca díszdobozban bordó CVF100
La Scala női brifkó pénztárca díszdobozban bordó CVF100 La Scala női brifkó pénztárca díszdobozban bordó CVF100 La Scala női brifkó pénztárca díszdobozban bordó CVF100 La Scala női brifkó pénztárca díszdobozban bordó CVF100 La Scala női brifkó pénztárca díszdobozban bordó CVF100

- Méret: 17 × 10.2 cm
- Papírpénztartó: 4 db
- Aprópénztartó: 1 db
- Kártyatartó: 3 db
- Irattartó: 6 db
- Cikkszám: CVF100

286
Márka: LA SCALA
Cikkszám: CVF100-BORDO
Szín
Bordó
Fekete
Világos barna

Női bőr pénztárca a La Scala termékcsaládból, díszdobozos kivitelben

Kellemes megjelenésű, szolid és divatos, díszdobozos női pénztárca valódi bőr anyagból La Scala minőségi modellünk tágas belsővel.

Tágas, nagyméretű női pénztárca gondos kialakítással, hogy a hölgyek minden értékükhöz gyorsan hozzáférjenek amikor szükséges.

A készpénz mellett természetesen okos megoldások várják a kártyákat és igazolványokat is, akár nagyobb mennyiségben is.

A női bőr pénztárca fedelén LA SCALA bőrbe nyomott logó látható, mely garancia a termék kiváló minőségére.

Szolid letisztult külsővel rendelkező pénztárca modell, mely elegáns színekben elérhető webáruházunk női vásárlói számára.
Azonban férfi vásárlóinknak is érdemes vetni rá egy pillantást, hiszen díszdobozos termékünk lévén, kiváló ajándék is lehet akár évfordulóra, Valentin napra vagy egyéb jeles alkalomra.

Puha tapintású, valódi bőr pénztárca.

Finom, rendkívül magas minőségű bőrből elkészített női pénztárca, mely jóval tartósabb szolgálatot biztosít mint a műbőr termékek.

Ez a remek női bőr pénztárca a kiváló minőségű, természetes struktúrájú bőrnek köszönhetően elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.
A külső megjelenés és a funkcionalitás kiemelkedő fontosságú volt a tervezés során, miközben nem adtunk alább a megbízhatóságból és a hosszú élettartamból sem.

A tervezőgárda kreativitása és találékonysága ihlette ezt az igényesen kidolgozott pénztárcát, mely tökéletes ötvözetét nyújtja a stílusnak és a funkcionalitásnak.
Az aprólékos részletek és a figyelemre méltó minőség garantálja, hogy ez a pénztárca mindig kifogástalanul szolgálja tulajdonosát minden körülmények között.
A természetes bőr felhasználása továbbá nemcsak exkluzív megjelenést biztosít, hanem idővel még szebbé és egyedibbé is válik.

A tárca kialakítása:

Ebben a pénztárcában nemcsak a bankjegyek, fémpénzek, kártyák és iratok számára talál helyet, hanem még a bevásárló listának vagy a napi teendőidnek is van dedikált rekesze.

  • A pénztárca belső részén papírpénztartó rekeszeket, kártyatartókat és irattartókat talál.
  • Plusz egy nagyméretű, cipzárral zárható aprópénztartót, ami két rekeszt is tartalmaz.
  • Emellett a praktikus női pénztárca modell hátsó részén még egy további zseb is található.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK