hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T
GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca husky mintával HUSK1021/T

- Méret: 12 × 9,2 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Cikkszám: HUSK1021/T
-  Márka: GreenDeed
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db

147
Márka: GreenDeed
Cikkszám: HUSK1021/T-S.B
Szín
Barna

Valódi bőr pénztárca husky mintás fedéllel

A husky egy igazán karakteres kutyafajta éppúgy mint a legújabb, díszdobozos GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca modell, melynek fedelén a fajta képe látható.

Bővítettük a GreenDeed kutyás pénztárca modellek kínálatát, melynek egyik újdonsága ez a husky grafikás termékek, mely a külső átkapcsolós mellett átkapcsoló nélküli változatban is gyártásra került.

Nagyon intelligensek, függetlenek, és igénylik a sok játékot és foglalkozást. Szociális lények, jól kijönnek más kutyákkal és emberekkel egyaránt, de erős vadászösztönnel is rendelkeznek.

A pénztárca jobb alsó sarkában a minőségi garanciaként is szolgáló GreenDeed felirat is látható.

A gazdik számára ideális ajándék lehet ez a bőr pénztárca, ráadásul díszdobozos kivitelben kapható termék, mely az ajándékozást is megkönnyíti.

Biztonságos és kényelmes használat jellemzi termékünket:

  • Ez a strapabíró és praktikus férfi pénztárca modell kihajtható kártyatartókkal van ellátva, melyek belső füllel könnyen rögzíthetők.
  • Jobb oldalán található egy patentos fémpénztartó, míg a papírpénztartó két rekeszes, készpénzünk rendezett tárolásáért.
  • Középen pedig egy cipzárral zárható rekesz gondoskodik a gyors és átlátható használatról.
  • RFID védelemmel rendelkezik adatlopás ellen.

A GreenDeed termékek kiemelkednek időtállóságukból és igényes kivitelezésükből, természetes stílusuk pedig a pénztárca dobozában is megnyilvánul.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK