hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T
GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021/T

- Méret: 12 × 9,2 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Cikkszám: LABR1021/T
-  Márka: GreenDeed
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db

148
Márka: GreenDeed
Cikkszám: LABR1021/T-S.B
Szín
Barna

Valódi bőr pénztárca fedelén labrador retriever mintával

GreenDeed márkás valódi bőr férfi pénztárca modell, melynek fedelét labrador kutyás egyedi benyomás díszíti, minőségi díszdobozos termékünk.

A GreenDeed mintás bőr pénztárca kollekciója számos újabb kutyafajta grafikájával bővült, köztük a labrador is, mely igényes kivitelezéssel került a tárca fedelére.

Ideális választás azok számára, akik a híresen intelligens, barátságos és segítőkész labrador retrievert választják társuknak.
A labradorok kiváló munkakutyák is, eredeti feladatuk a vízimentés és a vadászat segítése volt. Kedves és játékos természetük miatt kiváló választás családok számára.

A pénztárca átkapcsolóval is ellátott fedelén a labrador képe mellett látható a GreenDeed márkajelzés, amely garancia a termék minőségére, hiszen ez a márka híres tartósságáról és strapabíróságáról.

A díszdobozos pénztárca remek ajándék lehet bármilyen alkalomra, minden korosztály számára.

Tervezésekor a biztonság és kényelem volt a legfontosabb szempont.

  • A pénztárca hátoldalán széles, két részes bankjegytartó található, amely átlátható tárolást biztosít.
  • Az aprópénzeket egy fedéllel ellátott zsebben tárolhatjuk, ami a belseje jobb oldalán helyezkedik el.
  • A lapozós rész oldalra kihajtható, és külön rekeszeket kínál bankkártyák, személyes okmányok és egyéb iratok számára, amelyeket külön patenttel lehet lezárni.
  • A középső részben elhelyezett cipzáras zseb jobbra és balra nyúlik, így a pénztárca teljes szélességében további tárolási lehetőséget biztosít.
  • RFID védőréteget helyeztünk el a termék belső rétegei közé, amely megakadályozza a kártya adatok illegális olvasását.

Pénztárcáink tervezésekor mindig figyelembe vesszük vásárlóink igényeit és visszajelzéseit, és amennyiben lehetséges, módosítunk az egyes funkciók kialakításán.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK