hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021
GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca labrador mintával LABR1021

- Méret: 12 × 9,2 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Cikkszám: LABR1021
-  Márka: GreenDeed
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db

152
Márka: GreenDeed
Cikkszám: LABR1021-S.BAR
Szín
Barna

Valódi bőr pénztárca a GreenDeed-től fedelén labrador kutyás mintával

A pénztárca fedelének valódi bőr felületébe a labrador kutyafajta szépen kidolgozott képe lett benyomva, mely igazán egyedivé teszi ezt a díszdobozos terméket.

A GreenDeed mintás bőr pénztárca kollekciója számos újabb kutyafajta grafikájával gazdagodott, melyek között a labrador is igényes kivitelezéssel került a tárca fedelére.

Remek választás lehet mindazok számára akik ezt a híresen intelligens, barátságos és segítőkész kutyafajtát választják társukként, barátjukként maguk mellé.
Kiváló munkakutyaként ismert fajta, melynek eredeti feladata a vízimentés és a vadászat segítése volt. A labradorok rendkívül kedvesek és játékosak, kiváló társak családok számára.
Széles körben elismertek a jó természetükről és hogy számos feladatra könnyen képezhetők, így családban mint játszótárs és mint segítő is rendkívül jó választás.

A pénztárca fedelén a labrador képe mellett a GreenDeed márkaflirat is látható, mely egyfajta garancia is a minőségre, hiszen ez a márkacsalád a tartós és strapabíró termékeiről ismert.

Díszdobozos pénztárca, aminek köszönhetően remek ajándék lehet a gazdik számára bármilyen alkalomra, nemtől és kortól függetlenül is akár.

Belsejét maximálisan kihasználhatjuk, számos praktikus funkciójának köszönhetően.

  • A pénztárca hátoldalán széles, kétrészes bankjegytartó van elhelyezve, mely lehetőséget ad az átlátható tárolásra.
  • Az aprópénzeket egy fedéllel ellátott zsebben tárolhatjuk, ami a belseje jobb oldalán található.
  • A lapozós rész oldalra kihajtható, és külön rekeszeket kínál bankkártyák, személyes okmányok és egyéb iratok számára, melyeket külön patenttel lehet lezárni.
  • A középső részben elhelyezett cipzáras zseb jobbra és balra nyúlik el, így a pénztárca teljes szélességében biztosít további tárolási lehetőséget.
  • RFID védelemmel rendelkezik adatlopás ellen.

A modellek tervezésekor mindig figyelembe vesszük vásárlóink igényeit, tapasztalatait és ha módunkban áll, akkor változtatunk valamelyest az egyes funkciókon, azok kialakításán.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK