hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021

GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021
GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021 GreenDeed valódi bőr férfi pénztárca klasszikus vonat mintával REVO1021

- Méret: 12 × 9,2 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Cikkszám: REVO1021
-  Márka: GreenDeed
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db

151
Márka: GreenDeed
Cikkszám: REVO1021-S.BAR
Szín
Barna

Klasszikus mozdony mintás RFID védett valódi bőr férfi pénztárca

Vonatos pénztárca fedelén klasszikus mozdony képével, valódi bőr termék hozzá minőségi díszdoboz tartozik, szintén GreenDeed márkás dizájnnal.

Sokak számára szép emlékeket idézhet fel egy gőzmozdony, illetve rendkívül esztétikus megjelenéssel bír és a vonatok hőskorát idézi.
A pénztárca fedelére nagyon szép és részletgazdag grafika került, mely vonatos témában nem az egyetlen modell webáruházunk kínálatában.

A minőségi férfi pénztárca RFID védelemmel van ellátva, ami megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a kártyaadatokhoz.

A látványos külső praktikus és kényelmesen használható belsőt kínál:

Számos kártya, igazolvány és okmány mellett, természetesen készpénzének is átgondoltan kialakított belsőt kínál.

  • Természetesen található benne hely a bankjegyek és fémpénzek rendezett tárolására. A hátfalban található két részre osztott papírpénztartó tágas és kényelmes.
  • A patentos, finoman ívelt fedelű aprópénztartó praktikus megoldást kínál.
  • Az oldalra lapozható kártya- és irattartó rekeszek, melyek patentos átkapcsolóval zárhatók, a bal oldalon helyezkednek el.
  • Az irattartók között bérlet vagy fényképes igazolvány számára is található hely.

A GreenDeed termékek motívumos modelljeit a természetes megjelenés jellemzi, melyet a bőrfelület egyedi textúrája kiválóan tükröz.

A valódi bőr pénztárca bőrének barna árnyalata a fényképtől függően világosabb vagy sötétebb is lehet a bőr természetes jellege miatt.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK