hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

La Scala Luxury kártyatartó átkapcsolóval ASH2038/T világosbarna

La Scala Luxury kártyatartó átkapcsolóval ASH2038/T világosbarna
La Scala Luxury kártyatartó átkapcsolóval ASH2038/T világosbarna La Scala Luxury kártyatartó átkapcsolóval ASH2038/T világosbarna La Scala Luxury kártyatartó átkapcsolóval ASH2038/T világosbarna La Scala Luxury kártyatartó átkapcsolóval ASH2038/T világosbarna La Scala Luxury kártyatartó átkapcsolóval ASH2038/T világosbarna

- Méret: 8×10 cm
- Papírpénztartó: 1db
- Kártyatartó: 24db
- Cikkszám: ASH2038/T

117
Márka: LA SCALA
Cikkszám: ASH2038/T-V.B
Szín
Fekete
Kék
Piros
Sötét barna
Világos barna
Zöld

Kártyatartó mutatós külsővel valódi bőrből La Scala Luxury márkás modell

Valódi matt bőr felületű, álló kialakítású kártyatartó, praktikus állítható pánttal, divatos színválasztékban, minőségi díszdobozos kivitelben.

A fedélen elhelyezett átkapcsoló pánt lehetőséget nyújt, hogy a maximálisan telepakolt kártyatartót is biztosan össze tudjuk zárni.

Kellemes tapintású, matt bőrfelülettel rendelkező modell, mely széles színválasztékban érhető el.

Szélein duplasoros, világos bézs színű dísztűzést alkalmaztunk.

Ehhez a praktikus, sokoldalú kártyatartóhoz ajánlhatunk színben és stílusban is harmonizáló, kiváló minőségű női pénztárca modellt az ASH szériából.
A két terméket kombinálva igazán hasznos kiegészítőkre tehet szert a mindennapok során.

Ez a La Scala márkás modell igazán praktikus kiegészítő:

  • Középen egy album található, amely rengeteg helyet kínál kártyáink tárolására, míg mindkét oldalon, a fedél alatt, további 2-2 rekesz áll rendelkezésre kártyák és igazolványok számára.
  • A kártyatartó hátulján egy kisebb méretű papírpénztartó is található, amely tökéletesen alkalmas lehet bankjegyeink tárolására.
  • A patenttal zárható lehetőség, még biztonságosabb használatot eredményez. A minőségi bőr és további alapanyagok használata pedig garancia a hosszantartó használatra és tartósságra.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK