hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Bőrdíszmű kiegészítők

Nagyon fontos részét képezik a termékpalettánknak a bőrdíszmű kiegészítők, mivel az elektronikus fizetés miatt mára használati cikk lett a kártyatartó, amelyeket nagy mennyiségben együtt rendelünk a lényegesen nagyobb méretű pénztárca modellekkel. Ezért a kártyatartókat és az egyéb kisebb méretű bőrdíszmű kiegészítőket nagyon versenyképes áron tudjuk kínálni a bőr típusának függvényében.

Exkluzív kártyatartó

Egyre kedveltebb és szükségszerűbb termék a kártyatartó, amelyet sok plasztikkártyával rendelkező férfi és nő használ egyaránt. Termékeink különböző típusú minőségi bőrből készülnek, igényes díszdobozzal együtt kínáljuk azokat.

Kártyatartó

A kereslethez igazodva széles választékban találhatók nálunk kártyatartók, akár a bőr típusát, színét tekintve, vagy a kártyatartó kialakítása tekintetében: külső átkapcsoló füllel vagy anélkül, álló vagy fekvő formátumban, több vagy kevesebb számú kártyatartó hellyel. Külön gondot fordítunk a jó minőségű alapanyagok használatára, mint például a belső plasztik fólia megfelelő minőségére.
Kártyatartóink színválasztéka megegyezik pénztárcáink színválasztékával, ezzel segítve a vevők számára a termékválasztást.

Kulcstartó

Praktikus bőrtermék a kulcstartó, az ebben elhelyezett kulcsok egy helyen tartva könnyen megtalálhatóak és esetlegesen nem karcolódnak össze velük az értékesebb tárgyak, pl. a mobiltelefon. Bőrdíszmű kiegészítő termék lévén színében a pénztárcák színeihez igazodnak.

Névjegykártyatartó

A kemény bőrből készült elegáns névjegykártyatartó tökéletes ajándéktárgy. Kihúzható, egy rekeszes tartóval rendelkezik a névjegykártyák stílusos tárolásához.

Szemüvegtok

Minőségi bőrből készült tok a szemüveg megóvása érdekében. Elején patenttal záródik, klasszikus színekben kínáljuk.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK