hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Divat trend a pénztárcák világában - Bőrdíszműnagyker webáruház

Divat trend a pénztárcák világában

 

Divat trend a jelenlegi női és férfi pénztárca modelleknél.

Divat trend irányzatok a női pénztárcáknál

  • Már kb. 4-5 éve divat trend a lakkbőr felületű női pénztárcák használata. Ez a divat trend jelenleg is meghatározó a női pénztárcák esetében. Az első lakkbőr női pénztárcák megjelenésekor a modellek felülete szinte kizárólag fényes felületű marhabőrökből készült. Jelenleg nagyon sok fajta felületi dizájnnal készülnek ezek a lakkbőrök, falevél, virág mintákkal, illetve teljesen sima fényes felülettel.
  • Divat trend az úgynevezett „körbecippes” női modell, az összes női pénztárca forgalom 20-30%-át teszi ki ez a termék. Ez a modell egy nagyméretű női pénztárca. A pénztárca cipzárát kinyitva belül 4-5 papírpénztartó helyezkedik el, amelyekbe a papírpénzeinket kisimítva, szelektálva tudjuk elhelyezni. Középen szokott lenni egy nagyméretű cipzáras aprópénztartó, valamint a pénztárca oldalaiban számos kártyatartó hely. Ez egy nagyon praktikus modell, mivel egy mozdulattal nyitható és zárható. A termék becipzározása után maximális biztonságban tudhatjuk értékeinket. Ez a divat modell kapható különböző felületű lakkbőr külső felülettel, követve az aktuális divat trend alakulását. Ezen kívül számos más típusú bőrből is készül ez a termék.
  • Jelenleg divat trend a bicolor vagy a multicolor női pénztárca is. Ezeknek a termékeknek a külső felülete egyszínű, belül eltérő színű bőrből vagy bőrökből vannak gyártva. Egyes márkák különösen kedvelik ezeket a stílusú pénztárcákat. Több márka családnál gyártanak olyan termékeket, amelyeknél a modellek külső felületére előre kiszabott színes bőr idomokat varrnak, vagy a külső bőr felületét színes cérnával, gépi hímzéssel díszítenek.

Kattints a részletek gombra a folytatáshoz!

Divat trend a pénztárcák világában

Divat trend a jelenlegi női és férfi pénztárca modelleknél.

Divat trend irányzatok a női pénztárcáknál

  • Már kb. 4-5 éve divat trend a lakkbőr felületű női pénztárcák használata. Ez a divat trend jelenleg is meghatározó a női pénztárcák esetében. Az első lakkbőr női pénztárcák megjelenésekor a modellek felülete fényes marhabőrökből készült. Jelenleg nagyon sok fajta dizájnnal készülnek ezek a lakkbőrök, falevél, virág mintákkal, illetve teljesen sima fényes felülettel.
  • Divat trend az úgynevezett „körbecippes” női modell, amelyek az összes női pénztárca forgalom 20-30%-át teszik ki. Ez a modell egy nagyméretű női pénztárca. A pénztárca cipzárát kinyitva belül 4-5 papírpénztartó helyezkedik el. Ezekbe a papírpénzeinket kisimítva, szelektálva tudjuk elhelyezni. Középen szokott lenni egy nagyméretű cipzáras aprópénztartó. A pénztárca oldalaiban számos kártyatartó hely található. Ez egy nagyon praktikus modell, mivel egy mozdulattal nyitható és zárható. A termék becipzározása után maximális biztonságban tudhatjuk értékeinket. Ez a divat modell kapható különböző felületű lakkbőr külső felülettel, követve az aktuális divat trend alakulását. Ezen kívül számos más típusú bőrből is készül ez a termék.
  • Jelenleg divat trend a bicolor vagy a multicolor női pénztárca is. Ezeknek a termékeknek a külső felülete egyszínű, belül eltérő színű bőrből vagy bőrökből vannak gyártva. Egyes márkák különösen kedvelik ezeket a stílusú pénztárcákat. Több márka családnál gyártanak olyan termékeket, amelyeknél a modellek külső felületére előre kiszabott színes bőr idomokat varrnak. Más modelleknél a külső bőr felületét színes cérnával, gépi hímzéssel díszítik.

A női és a férfi pénztárca modellek vásárlásánál meghatározóak a bőrök típusának kiválasztása. Az utóbbi időben egyes pénztárca márkák meghatározott típusú bőrőkből dolgoznak. Ezek egyben meghatározzák az adott pénztárca márkára jellemző divat trend -et.

Kiemelt márkáink jellegzetes tulajdonságai

GreenDeed pénztárca márka
Divat trend - GreenDeed pénztárca márka

A GreenDeed márkánál kizárólag marha vagy bivalybőrők vannak használva. Mind a férfi mind a női modellekre jellemző, hogy a tervezők természetes jellegű bőrőket használnak. Ennél a pénztárca kollekciónál a női pénztárcák és a férfi pénztárcák is sportos jellegűek. Mindkét bőrfajtánál vadász vagy pull up típusú bőrők használatosak.

A vadász típusú bőrők természetes kikészítésű, hordófestett bőrök. A termékek megrendelésétől függően viszonylag kevés vagy közepes mennyiségű olajat tartalmaznak. Sportos jellegű modellek készülnek ezekből a bőrökből, a termékek szélei behajtottak. Ennél a márkánál soha nem használtak eddig vágott, festett vagy festetlen bőrszéleket. A bőrök barna színűek, árnyalatuk a világostól a sötétbarnáig terjed.

Az oil pull up bőrök szintén a barna szín különböző árnyalataiban készülnek, viszonylag magas olajtartalommal. Ezek a bőrök is szintén hordófestettek. Ennek a bőrnek különös ismertetőjele, hogy behajtásnál a bőr színe kivilágosodik. A bőr visszahajtásakor az visszakapja az eredeti színét. Ebből a bőrből is sportos, natúr jellegű termékek készülnek.

A GreenDeed márkára jellemző, hogy a pénztárcák külső felületének tűzésére az átlagosnál vastagabb cérnát használnak. Ezeknek a színe a beige különböző árnyalata. A pénztárcák külső fedelébe vagy a belső felületébe benyomásra kerül a GreenDeed logó melynek közepébe a jellegzetes három levél van belenyomva. A pénztárcák egységesen világos beige pénztárca dobozba vannak csomagolva. Külön tervezőgárda foglalkozik az új termékcsaládok megvalósításával, folyamatos a termékcsaládok megújítása.

Corvo Bianco pénztárca márka
Divat trend - Corvo Bianco pénztárca

A Corvo Bianco modellkollekciónál a gyár kizárólag magas minőségű, növényi cserzésű, finom tapintású marhabőrt használ. Ez a típusú bőr a legmegfelelőbb az elegáns modellek gyártásához. A férfi modelleket fekete és barna, a női termékeket fekete, barna és piros színben gyártják. Három modellcsalád készül Corvo Bianco márkanévvel.

Az egyik termékcsaládnál csak férfi pénztárcák készülnek. A modellek fedelének alsó egyharmadába van beleszabva egy bőrbetét amely alul-felül le van tűzve. Ebbe a bőrbetétbe van belenyomva a Corvo Bianco pénztárca márkanév.

A másik termékcsaládnál szintén csak férfi pénztárcák készülnek, a pénztárcák fedelének bőrébe két függőleges benyomás készül. Ezek közé van belenyomva a Corvo Bianco márkalogó. A pénztárcák fedele átkapcsolóval zárhatóak, vagy anélkül is készülnek.

A női modellek fedelének bőrébe a Corvo Bianco Luxury márkajelzés van belenyomva. Ezeknél a termékeknél divat trend a kitűnő minőségű, elegáns bőr használata, párosítva a magas szintű, világszínvonalú munkaminőséggel.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK