hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Kinek ajánljuk az irattartó pénztárca modelljeinket?

Az irattartó pénztárca modelleket praktikuma és belső elrendezése miatt mind a férfiak mind a hölgyek szívesen használják. A belsejében el tudunk helyezni papírpénzeket, számos iratot és kártyát, továbbá a modellek egy részénél aprópénzt is. Az aprópénztartó lehet a Magyarországon eddig megszokott aprópénztartó vagy az eurós aprópénztartó is.

Mely márkák kínálnak számunkra irattartó pénztárca modelleket?

A nagyobb pénztárca márkák kiváló minőségű marhabőrt használnak ennek a terméknek a gyártásához, mint például a Corvo Bianco, GreenDeed, Vester, La Scala. Ugyanúgy készülnek irattartó pénztárcák nappa bőrből is, La Scala, S. Belmonte logók benyomásával a pénztárcák fedelébe.

Kattints a részletek gombra a folytatáshoz!

Az irattartó pénztárca modelleket praktikuma és belső elrendezése miatt mind a férfiak mind a hölgyek szívesen használják. A belsejében el tudunk helyezni papírpénzeket, számos iratot és kártyát, továbbá a modellek egy részénél aprópénzt is. Az aprópénztartó lehet a Magyarországon eddig megszokott aprópénztartó vagy az eurós aprópénztartó is.

Mely márkák kínálnak számunkra irattartó pénztárca modelleket?

A nagyobb pénztárca márkák kiváló minőségű marhabőrt használnak ennek a terméknek a gyártásához. Például:

Ugyanúgy készülnek irattartó pénztárcák nappa bőrből is, La Scala, S. Belmonte logók benyomásával a pénztárcák fedelébe.

Milyen bőröket használnak ezen termékek gyártásához?

Ezeknek a termékeknek az ára lényegesen magasabb, mint a közepes vagy olcsóbb kategóriájú pénztárcák bekerülési ára. Itt szintén szoktak alkalmazni marhabőrt, de általános a juhbőr, a kecskebőr használata is. Ezek is jó minőségű bőrök, az áruk valamivel alacsonyabb a marhabőr áránál, de sok vásárló feltétlenül ragaszkodik ezekhez a típusú bőrökhöz. Például egy juh nappa bőrből készült irattartó pénztárca bőre a bőr és a karton között levő szivacs behelyezése miatt kimondottan puha tapintású, a használata kellemes.

Milyen kiegészítő terméket érdemes még használni?

Corvo Bianco kártyatartó CCS808/T

Corvo Bianco kártyatartó CCS808/T

Például én egy olyan kártyatartót használok, amelyet a farmernadrágom hátsó zsebében hordok. A zseb tetejébe tépőzár van beépíttetve, hogy a kártyatartót el ne hagyjam. A kártyatartóban a legfontosabb személyes irataim vannak - személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, tb kártya, jogosítvány és egy bankkártya. A modell típusa kimondottan praktikus számomra, mivel a vékony juh nappa bőrből készített kártyatartó használata így nagyon kényelmes.

A felhasznált bőrök ára függ a bőrök típusától is

Az árak esetében, sokszor nem a marhabőr ára a legmagasabb. A kecske sevró bőr ára lényegesen magasabb a marhabőr árától. A bőrök ára függ a bőr kikészítésének fajtájától is. A bőr kikészítés során sokfajta technológiát használnak, ezek közül számos eljárás során drága vegyszerek kerülnek felhasználásra. Egyes technológiák nagyon sok kézi munkát igényelnek, más eljárások során sok technológiai fázison mennek keresztül a bőrök, ezért kidolgozásuk rendkívül időigényes.

Hogyan válasszuk ki a pénztárcánkat?

Persze vannak egyszerűbb cserzési, kikészítési technológiák, de ezek a bőrök nem annyira jó tapintásúak, mindennapi használatuk nem annyira kellemes. Tehát egy nagyon fontos jó tanács, az új pénztárcánk vásárlásánál ne csak az adott pénztárca modell praktikumát, méretét, funkcióit vegyük figyelembe. Vegyük kézbe az adott terméket, és gondoljunk arra is, milyen érzés lesz az irattartó pénztárcát nap mint nap használni.

Milyen irattartó pénztárca praktikus hobbi tevékenységünkhöz?

Másik kedvenc pénztárcám egy AHR01 kódszámú GreenDeed RFID irattartó pénztárca, fedelén egy harcsa mintázatú benyomással.

GreenDeed irattartó pénztárca AHR01

Ezt az irattartó pénztárcát alkalomszerűen, horgászatok alkalmával szoktam használni. Ilyenkor átteszem az összes személyes iratomat, valamint a fogási naplót, területi engedélyt, horgászigazolványt, állami horgászjegyet és a kishajó vezetői engedélyemet ebbe.

Ez a modell azért is praktikus, mivel van hely ezeken kívül a papírpénzek tárolásához, valamint a bankkártyák számára. Mivel ez RFID védett pénztárca, így nem kell tartanom attól, hogy ellopják a bankkártyám vagy más, chippel rendelkező kártyám adatait. Ez az irattartó pénztárca kiváló minőségű marhabőrből készült, sportos jellegű, natúr kikészítésű. A pénztárca GreenDeed márkajelzése már önmagában garancia a minőségre, a horgásztársak irigyek is rendesen erre a pénztárcára. A termék jellegével összhangban van a csomagolás. Natúr bézs színű mintakártyák és mintairatok vannak elhelyezve az új pénztárcába, amely egy GreenDeed feliratú papírcsomagoló kendőbe van belehelyezve. Ezután a jellegzetes natúr színű pénztárca dobozba van becsomagolva. Vadászok számára is készült ez az irattartó pénztárca, fedelébe vaddisznó vagy szarvas grafika van belenyomva.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK