Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros

La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros
La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros La Scala bőr női pénztárca DN55020 piros

– Méret: 14,3 × 9 cm
– Anyaga: valódi bőr
– Súly: 182 g
– Márkanév: LA SCALA

 

Pénztárca elrendezése:
– 2db papírpénztartó
– 1db fém keretes aprópénztartó
– 13db kártyatartó
– 4db irattartó

886
Márka: LA SCALA
Termékkód: DN55020-PIROS
Szín

Közepes méretű LA SCALA női pénztárca igényes, finom tapintású marha nappa bőrből.

Minőségi fém kellékekkel készült, úgymint a fedelet záró patent és az aprópénztartó kapcsos fém kerete.
Teljes fedeles modell, a fedél biztonságos patentos záródású. Rajta található a kiemelkedő dombor nyomott LA SCALA márkanév és kétsoros dísztűzés keretezi.

A pénztárca kialakítása

  • A pénztárca kívül és belül is a bőr színével megegyező színű cérnával lett megvarrva.
  • A patentos fedél belső oldalát úgy képezték ki, hogy oda öt darab praktikus kártyatartó hely és azok alatt egy darab, nagyobb méretű irattartó rekesz került.
  • A pénztárca trifold elrendezésű, annak fedelét kipatentolva a bal oldali rész, mely öt darab kártyatartó nyílást tartalmaz, oldalra kihajtható.
  • A pénztárca belsejében található egy nagyméretű nyitott papírpénztartó, annak hátfalában pedig egy teljes szélességében cipzárral zárható zseb.
  • A papírpénztartó előtti részben középütt három darab kártyatartó és egy „ablakos”, átlátszó hálóval készült irattartó található,
    mely segítségével az itt tárolt fénykép vagy igazolvány annak kivétele nélkül is tökéletesen látható. Továbbá mindezek alatt még egy nagyobb irattartó rekesz is rejlik. 
  • A termék hátoldalán kapott helyet a keretes aprópénztartó, így a fémpénzekhez a termék kipatentolása nélkül is hozzá lehet férni. Az aprópénztartó zsebben két belső rekesz is van.
  • A pénztárca belsejében igényes, minőségi pénztárca bélésanyag lett felhasználva, melynek színe harmonizál a pénztárca bőrének színével.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK