Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna

GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna
GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna GreenDeed elegáns férfi pénztárca EVT09/T barna

– Méret: 12,2 × 9,5 cm
– Anyaga: valódi bőr
– Súly: 109 g
– Márkanév: GreenDeed
– Díszdobozba csomagolva

 

Pénztárca elrendezése:
– 2db papírpénztartó
-  1db cipzáras papírpénztartó
– 1db eurós aprópénztartó
– 6db kártyatartó
– 3db irattartó

633
Márka: GreenDeed
Termékkód: EVT09/T-BURGU
Szín

GreenDeed elegáns férfi pénztárca modell

Egyszerre elegáns és sportos jellegű, az egyik legszínvonalasabb bőrgyárban készült marhabőrből gyártott GreenDeed elegáns férfi pénztárca. A magyar vásárlók igényeinek megfelelően a modell külső felülete átkapcsoló füllel záródik, így a pénztárcában tárolt pénzek, kártyák és iratok a szokásosnál nagyobb biztonságban tudhatóak.

A termék belső elrendezése

  • Bifold jellegű GreenDeed elegáns férfi pénztárca, a termék belsejének bal oldalában egy felülről lefelé lehajtható kártya és irattartó helyezkedik el.
  • A modell hátsó falában két darab papírpénztartót, valamint egy darab cipzáras papírpénztartót találhatunk, ahol papírpénzeinket kisimítva tudjuk tárolni.
  • A pénztárcában belül jobb oldalon helyezkedik el a patentos fedéllel zárható eurós aprópénztartó.
  • A pénztárca belsejében az aprópénztartó zseb aljában helyezkedik el GENUINE LEATHER VERA PELLE felirat, amely a termék valódi bőr jellegét igazolja.
  • A pénztárca belsejében helyezkedik el továbbá a benyomott, nemzetközi bőr logó, benne a Genuine Leather felirattal.
  • A termék belsejében található továbbá a kör alakú HAND MADE pecsétlogó, valamint a GD, körben NATURAL LEATHER feliratot tartalmazó pecsétlogó is.
  • A termék gyártása során prémium kategóriájú pénztárcabélés került felhasználásra.
  • A GREENDEED márkajelet a termék fedelének jobb alsó sarkába nyomjuk bele egy felforrósított szerszám segítségével.
  • A termék fedele és a belső bőr alkatrészek is a bőr színével harmonizáló, annál világosabb, erős bőrvarró cérnával lettek megvarrva.

 

A pénztárcát díszdobozba csomagoljuk

A doboz beige színű, természetes alapanyagú, natúr jellegű kikészítéssel készült.

A pénztárca doboz fedelén található GREENDEED márkalogó, ez alatt helyezkedik el a „natural product” felirat.

Ettől lejjebb található egy kör alakú pecsétlogó, melynek közepében a GD betűk találhatóak, melyeket a „natural leather product” felirat vesz körbe. Ez alatt található az „in harmony with nature” szöveg.

A pénztárca doboztető szélétől fél centiméterre díszítő keretet hoztunk létre.

A pénztárca doboz fedele rövidebbik oldalának bal felén található a GREENDEED logó, a GREEN és a DEED szó között a jellegzetes három levél motívummal. A pénztárca doboz fedele rövidebbik oldalának jobb felén található egy fehér öntapadós címke, ezen szerepel a termék kódjele és bőrének színe.

A termék belsejében a kreditkártyatartó helyeken igényesen megtervezett minta kreditkártya papírok, iratminta kártyák, valamint egy félbehajtott kártya található, melynek hátoldalán helyezkedik el a termékismertető.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK